buitenkeuken massief hout M versie

Buitenkeukens

Een buitenkeuken is bij ons verkrijgbaar in talrijke uitvoeringen. De keuze wordt bepaald door de mogelijkheden en opties. Ook speelt de prijs een belangrijke rol bij het kiezen voor de buitenkeuken. Bij YG-design heeft u diverse mogelijkheden, u kunt kiezen uit een model met een standaard lengte of u kunt deze op maat laten maken.

Twee modellen

In ons assortiment bieden wij twee basis modellen. 

De M-versie heeft een klassieke uitstraling terwijl de V-versie een moderne en gewaagde uitstraling heeft. In beide versies is elke denkbare indeling mogelijk en kunt u een keuze maken uit vele kleuren en opties.

Bij alle buitenkeukens maken wij gebruik van de allerbeste materialen en stellen uw buitenkeuken met veel zorg samen, waardoor u kunt rekenen op een goede betrouwbaarheid en een lange levensduur. Laat uw fantasie de vrije loop en wij realiseren het voor u.

Zelf samenstellen

Uniek bij ons is dat u op de website uw eigen configuratie kunt samenstellen, met een aantal stappen worden u de diverse keuzes gepresenteerd, kunt u zelf aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat en komt u tot een eindontwerp. De buitenkeukens zijn altijd uit te breiden met opties, zoals de keuze uit een ingelaste spoelbak of een opbouwspoelbak, antislipkits, belettering voor zakelijke toepassingen en verschillende modellen koelkasten, al dan niet met vriesvak.

klik hier om je buitenkeuken samen te stellen

 

Neem contact op met ons

Uw eigen buitenkeuken configureren?

Dat kan via onze online tool. Doorloop alle stappen om tot een offerte op maat te komen.

Ergonomisch verantwoorde buitenkeukens

Om u optimaal te laten genieten van uw nieuwe aanwinst, besteden wij veel aandacht aan ergonomie. Alle onderdelen van uw buitenkeuken worden zodanig gemonteerd dat ze goed bereikbaar zijn, een logische indeling kan lichamelijke klachten voorkomen. Uw keuken in Kalmthout en ver daarbuiten moet u tenslotte veel plezier geven.

Talrijke uitvoeringen en kleuren

Geeft u de voorkeur aan bv.een gifgroene of een karmijnrode buitenkeuken of gaat u voor een strakke witte uitvoering? Wilt u een klassieke look in massief hout of een buitenkeuken in een afwijkende maat, waarbij u twijfelt of dat mogelijk is? De kans is zeer groot dat wij u in uw wensen en behoeften tegemoet kunnen komen. Flexibiliteit is mede wat ons gemaakt heeft tot een gevestigde naam in de branche. 

Doordat wij uitsluitend maatwerk leveren bent u bij ons aan het juiste adres voor een passende oplossing.

Wilt u dus optimaal kunnen genieten van het buitenleven, dan is een buitenkeuken, die met veel liefde speciaal voor u is ontworpen en gebouwd door YG-design voor u de beste keuze. Vele tevreden klanten gingen u al voor, bent u de volgende? Neemt u een kijkje op onze website. Wij helpen u graag verder

 

Buiten keukens design wit V versie Volkern
YG-Design © {jaar} | Privacyverklaring