Cart

kastenwand in keukenintegratie

Een heuse make over voor een bestaande keuken.

De keuken bevond zich vroeger op dezelfde plaats, maar naast de garage.

De garagepoort werd weggehaald en vervangen door een raam, de muur tussen de keuken en garage verdween

zodat er een grote ruimte bijkwam. Deze nieuw gecreëerde ruimte werd eetplaats waarin een grote kastenwand

van vloer tot plafond zorgt voor meer opbergruimte in huis. Tevens zijn de nutsvoorzieningen die eerder tegen de 

garagemuur hingen weggewerkt in de kastenwand. De garage en de keuken hebben een niveauverschil,

maar er werd gekozen voor een nieuwe tegelvloer en de keuken werd op een witte gietvloer geplaatst.

Omdat de keuken in zijn geheel nu op een sokkel staat, is dit duidelijk het middelpunt van het huis geworden.

Naast de bestaande donkerbruine keukenwand werden links en rechts nieuwe witte nis kasten voorzien en rondom afgewerkt.

Die afwerking sluit perfect aan op de nieuwe kastenwand.

Door het gebruik van veel witte materialen blijft deze keuken zeer licht.

maandag 06 februari 2017